MLITE
×

Narcís Costa

Girona, 1949

Està instal·lat a l’Alt Empordà des dels anys setanta. Inicià la seva trajectòria artística a l’Escola Eina de Barcelona i la va consolidar a París, a l’École de Beaux Arts. La seva primera exposició va ser a la galeria La Gàbia de Girona, l’any 1972.

A partir dels anys vuitanta, i fins avui, ha exposat periòdicament en galeries, sales públiques i museus de Roses, Cadaqués, Figueres, Girona, Olot, Sant Feliu de Guíxols, Begur, Tossa de Mar, Banyoles, Anglès, Barcelona, Sant Boi de Llobregat, Thuir i Sabadell entre altres.
Paral·lelament, ha participat en diverses edicions de la Mostra d’Art Contemporani de Garriguella, ArtExpo de Barcelona i en nombroses iniciatives en l’àmbit català i també a Rhodes (Grècia), a la Universitat de Southampton i Winchester (Anglaterra) i a Cahors (França).
Té obra pública a les ciutats de Figueres, Roses, Castelló d’Empúries, Girona i Torrelles de Llobregat. Hi ha obra seva al Museu de l’Empordà de Figueres, al Museu d’Art de Girona, a la Diputació de Girona, al Consell Comarcal del Gironès, a l’Ajuntament i al Teatre Municipal de Roses i a nombroses col·leccions particulars.

Fons d'art

Exposicions:
Emma Alcalá Narcís Costa | © Claudi Valentí
Finalitzat
Actual
Emma Alcalá i Narcís Costa
Rere la desferra hi ha
Del dv. 14.06.24 al ds. 29.06.24
Exposicions
Narcís Costa | © Claudí Valentí
Finalitzat
Actual
Narcís Costa
Recuites
Del dt. 15.03.22 al ds. 30.04.22
Exposicions
Finalitzat
Actual
Narcís Costa
Escales que no menen enlloc
Del dc. 23.09.15 al ds. 14.11.15
Exposicions